0

 

det var et avtalt skrift og et beskuttet håp


I det siste sports verden kunne kollapse og alle som tror og trodde på de to idrettsehtene kunne miste tro på alt. Overskrifter fra aviser roper med store overskrifter i allefall om en av dem. 

Oscar Pistorius - Hamstret våpen - Følte seg sårbar uten proteser på bein - for mange One million Baby. 

Valentinsdag den 14.02.2013 torsdag morgen, var en annerledes dag for den paralympiske utøver Oscar Pistorius, hadde trodd. Et offer for sin egen storhet. I løpet av noen få år, oppnådd han alt som noen kunne bare gjøre ved bruk av dop. Fra i dag alle diskusjoner rundt tråden om mann som løpp med proteser vil ikke bli så høyt omtalt. Aviser allerede printer ut utgaver fra rettsaken  med Oscar som skutt kjæresten sin på Valentinesdag. 

 

 

Lance Amstrong besluttet sitt show og innrømte at han tok top i flere år. Han forberedet publikum til en rekke søksmål som unngåelig venter ham. Det virker at han innrømte at han spilte denne spill i mange år. Han forberedet publikum til en rekke søksmål som unngåelig venter ham. Der virker at han spilte denne spill i mange år og lurte offentlihet gang på gang, med mindre han fortsatt har tro på sin egenart, og dette som han skapte - en alternativt verden for seg sjøl og dine egne sanheter. Jeg vet ikke hvor mange gutter og jenter har fulgt hans eksempler på trå på seg selv, men jeg vil ikke engang ønske å vite hvor mange av dem til slutt mislykker og mister troen på overvinne egne svakheter og motgang uten å bruke dop. Riktig nok er den en gruppe av Kroppsbyggere , som nettom hadde fått en komfortabelt moralsk støtte, fordi de er like som alle de andre store ....

Synd, trist og kjedelig. Men for et menneskelig ting å gjøre. Det finnes ikke idealer, helter og folk uten svakheter. Men det betyr ikke at vi skal ikke tro på en rent idrett. Vi må vise tillit og glede men allikevel ikke ta det med så stor alvor. Det er viktig å gjøre ting for moro skyld og ikke bare for resultater og berømelse. Verden vil ikke gå under ! 

 

Stikkord:

Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits