0

Det hendte at jeg ble tilhønger av pinterest.com, i begynnelse var det bare det på facebook. Hva www.pinterest.com egentlig er ?

- Det er en fotodeling side som det er veldig enkelt å bli hekta for noen. Det er en oppslagstavle der folk deler bilder og viser de morsomme, fine eller sære bilder de har funnet på nettet. Pinterest er tilknyttet til facebook så du kan både dele og se hva vennene dine er interestet i.

Noen ganger kan det virke litt pinlig for noen, syns jeg. Jeg har allerede hørt noen kommentarer fra andre brukere at folk mister kontrollen over sitt aktivitet på internett.

Men i forhold til intereser som pinterest kan bli stor en inspirasjon. Mine siste oppslagstavler og intereser kan dere se på forsiden av bloggen min. Det var kult, men brukte litt tid til å finne ut  hvordan lages slike widgets script til bloggen. Jeg googlet og googlet og det dukket opp masse sider som lovet at de er behjelpelige. Hva kan bli enklere enn google søk --->PINTEREST

http://business.pinterest.com/widget-builder/#do_embed_board

 


 

ENJOY PINTEREST

 

                                                              - Margareta
www.pinterest.com/margareta2380

 

 

 


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits