0

I går var jeg på et selskap da traff jeg ei jente som brukte e-sigareten. Vi stilte masse spørsmål om elektroniske sigaretter er sunere eller om de hjelper å slutte og div.

Som nysgjerrig nerd ... begynte jeg å se etter noen info også det viste seg at jeg kjenner noen som selger slike. 

Gutten var glad at han kunne forklare alt.: Han presenterer stolt e-sigaretten: Her er varmeapparatet (det må skiftes hver måned ), der man må påfylle væske med flytende nikotin (hvis du vanligvis røyker en pakke om dagen er nok for ei uke) Væsker er forskjellige. Valget er så stor som i butikk med godteri: duften av appelsin, eple, kanel ... og selvfølgelig det med mentol, en gourmet-smakstilsatt svart te. De har også forskjellige konsentrasjoner av nikotin, avhengig av om de skal være sterke eller svake. Det er viktig å huske  til å  helle den ned på siden, fordi det spruter opp. Og hvis man blir sølt på hendene så det er ikke lov å røre noe - man må væske bort raskt. Det er veldig skadelig til huden - sier han på alvor. Jesus Christ , og jeg hva med folk som har små barn hjemme, tenkte jeg. Hva som vil være, hvordan du gjør ?Ok. la oss gå videre. - Detr er laderen, må du lade sigaretten noen få dager, men det er bedre om du kobler den til strømmen på natt. Den er tung for en sigarett. Man må venne seg til det.  

 

 Er det for mye styr? Er det verdt å bruke slik? Har du noe erfaring med e-sigaretten ? 


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits