0

 

Dette året skulle skje noe virkelig fantastisk. Jeg følte at dette ville være den vakreste sommerferie i livet mitt. Jeg skulle ønske jeg kunne spå hvordan den ble ferdig ...

 

- Dette er våres siste time i dette skoleåret... - Sa læreren. Fra høsten begynner vi å jobbe igjen. Det blir test til videregåendeskole neste vår så det blir ganske hektisk periode.

Elever har blandede følelser. De gledet seg til det at sommeferie endelig kom, men ville ikke at de blir ferdig. Ingen ønsket seg høsten. Heller ikke denne siste trinen i ungdomsskole... Vi hadde veldig fint gjeng av elever i våres klasse. Alle ble venner. Alle kunne regne med hjelp fra en annen person.

Og endelig det ringte den ønsket  og lenge ventet ringetonen. Alle elever løp ut av klasseværelsene sine. I gangene kunne mann høre skriker og jubel. Sammen med klassen min hadde vi en felles grilling og camping . Vi avtalte den på førstkommende påfølgende fredag. Vi ville treffe alle våre venner.

Olivia og Victoria de har allerede gledet seg skikkelig. Olivia fra 1 trinn som var forelsket i Damian, og hun ble også invitert. Han var en høy mørkhåret med brune øyner. Mens Victoria ... Victoria og Kamil denne historien er for å minne litt den siste kvelden med henne... ----

Endelig kom det lørdag. Vi møtt  kl. 18 ved innsjøen. Alle skulle ta med seg aller de nødvendigste tng og saker. Når vi samlet oss noen begynte å tenne grill. Alle virket veldig blide og fornøyde, smilende og fulle av energien. Det ble seint kveld. Damian ble sittende og klinnet hele tiden med Victoria. Olivia og Kamil var ikke der lenger, ingen la merke til det at de plutselig forsvunt. Damian og Victoria gikk en tur med tanke at kaskje de treffer andre paret. Etter 15 minutter, løper Victoria og skriker ... Hun gråter.Løper bort til meg, krøp opp og hvisket.

- Olivia ... Der i skogen !!! 

 

................  to be continued 

 


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits