0

I går var jeg på et selskap da traff jeg ei jente som brukte e-sigareten. Vi stilte masse spørsmål om elektroniske sigaretter er sunere eller om de hjelper å slutte og div.

Som nysgjerrig nerd ... begynte jeg å se etter noen info også det viste seg at jeg kjenner noen som selger slike. 

Gutten var glad at han kunne forklare alt.: Han presenterer stolt e-sigaretten: Her er varmeapparatet (det må skiftes hver måned ), der man må påfylle væske med flytende nikotin (hvis du vanligvis røyker en pakke om dagen er nok for ei uke) Væsker er forskjellige. Valget er så stor som i butikk med godteri: duften av appelsin, eple, kanel ... og selvfølgelig det med mentol, en gourmet-smakstilsatt svart te. De har også forskjellige konsentrasjoner av nikotin, avhengig av om de skal være sterke eller svake. Det er viktig å huske  til å  helle den ned på siden, fordi det spruter opp. Og hvis man blir sølt på hendene så det er ikke lov å røre noe - man må væske bort raskt. Det er veldig skadelig til huden - sier han på alvor. Jesus Christ , og jeg hva med folk som har små barn hjemme, tenkte jeg. Hva som vil være, hvordan du gjør ?Ok. la oss gå videre. - Detr er laderen, må du lade sigaretten noen få dager, men det er bedre om du kobler den til strømmen på natt. Den er tung for en sigarett. Man må venne seg til det.  

 

 Er det for mye styr? Er det verdt å bruke slik? Har du noe erfaring med e-sigaretten ? 

0

Om du tilbringer dagen med to ganske krevende gutter da viser seg at lek og tøys er ikke nok. Da media underholdning: Internet spill eller playstation kan ikke hjelpe deg da kjenner mann at det er på tida å bidra mer å gjøre noe spennende for guttene som er i I trinn.¨

Inteligente gåter dette vill jeg finne ... Først og fremst som den moderne mor søkte jeg på Internet etter gåterfor barn,  da fant jeg sider som var ikke på deres nivå. Forventet jeg noen klokkere enn et spørmål:

- Vet du hvorfor japanere ikke sier takk for maten? - de kan ikke snakke norsk, er svaret.

Ja da, det kan bli ganske underholdne, men er det noen som kan gåter som f.eks. barn kan lære seg å gjette hvilken års tid mann spør om, eller spørsmål om navn på fugler, eller blomster.

Jeg måtte lese gåter på polsk for jeg fant ikke noe kunne utfordre mine 7 åringer. 

Kan noen anbefale webside med gåter for barn ?

 

 

 

 VI HAVNET PÅ SIDEN MED MATEMATIKK: www.ixl.com 

- Margareta

0

Det hendte at jeg ble tilhønger av pinterest.com, i begynnelse var det bare det på facebook. Hva www.pinterest.com egentlig er ?

- Det er en fotodeling side som det er veldig enkelt å bli hekta for noen. Det er en oppslagstavle der folk deler bilder og viser de morsomme, fine eller sære bilder de har funnet på nettet. Pinterest er tilknyttet til facebook så du kan både dele og se hva vennene dine er interestet i.

Noen ganger kan det virke litt pinlig for noen, syns jeg. Jeg har allerede hørt noen kommentarer fra andre brukere at folk mister kontrollen over sitt aktivitet på internett.

Men i forhold til intereser som pinterest kan bli stor en inspirasjon. Mine siste oppslagstavler og intereser kan dere se på forsiden av bloggen min. Det var kult, men brukte litt tid til å finne ut  hvordan lages slike widgets script til bloggen. Jeg googlet og googlet og det dukket opp masse sider som lovet at de er behjelpelige. Hva kan bli enklere enn google søk --->PINTEREST

http://business.pinterest.com/widget-builder/#do_embed_board

 


 

ENJOY PINTEREST

 

                                                              - Margareta
www.pinterest.com/margareta2380

 

 

 

0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)  

Hverdager trenger å være kjedelige! Hverdagene mine er fylt av familien og vennene mine, og en god del jobbing & litteratur - bokhylla hjemme hos meg og lesebrettet fullt av masse forskjellig bøker og tidskrift. Jeg liker å stikke innom bibliotek før jeg drar hjem fra jobben. 

Studert spes.pedagogikk og har skrevet oppgave sitt om prostituerte mødrer. Jeg er opptatt av kjønn og spesielt det som faller utenfor det vanlige. Adferdpsykologi og sanser er spennede område.

Det blir sikkert mye innlegg på bloggen min om psykologi, seksologi og spes.pedagogikk.

Når jeg leser igjennom mine tekster, ser jeg at denne er ikke helt perfekte ennå. Sånn er jeg som person også ikke helt perfekt. Jeg har innmari lange tankerekker, og klarer aldri å korte ned setningene mine, verken skriftlig eller muntlig. Vanligvis de korte fortellingene mine blir til lange historier.

 


                                                                                                                                                                                                                                                               - Margareta

  
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits