0

 

Det mest ønskelige ungkaren fra Hollywood setter uavhengighet på første plass. George understrekker at når det gjelder  planer om å starte en familie, eller avle et barn. -'' Det kommer aldri til å skje!!!''

''Jeg kunne ikke leve som Angie og Brad'' - sa Clooney under et intervju for italiensk TV. ''Jeg ville ikke ha nok tålmodighet, sier han. ''Jeg beundrer disse verdiene hos de andre, men det er ikke for meg! Jeg gjør i livet akkurat hva jeg vil. Jeg møter mine venner, jeg har det gøy og nyter livet. Jeg prøver å tenke bare om glede.''

Han er ikke bekymret når det gjelder hans alder. Han virker veldig fornøyd med seg selv: - '' Jeg elsker min grå hår og fakt at ansiktet mitt blir finere og mer skarpe med rynker. Det er mye mer markert enn da jeg var 20 år gammel. '' 

Clooney er åpenbart typen som kalles narcissus og evig ungkar som tenker bare på å tilfredsstille sine behov.

 

Hva syns du, vill han angre på det etterhvert ?

6

I dag forandret jeg designet på siden min. Jeg må bare reklamere bloggen hennes -  Rikke er RÅ FLINK !!!  link  til bloggen.

0

Vi sitter foran en person av de motsatte kjønn som er ikke noe særlig pen.

Vi drikker og personen ved siden av oss

blir vakrere og vakrere.

Nesten alle forbinder det fenomen med alkohol,

men bare få mennesker vet hvorfor ... 

 

 Dr Amanda Ellisson fra britisk Univerity skriver i sin bok 'Getting your head arround brain'  at en del av hjern som hjelper oss til å velge partner, arbeider uavhengi av mengde av alkohol inntak, selv om man kan overdoses. Men hvordan egentlig alkohol påvirkes oss --> Den blokkerer andre delen av hjernen som er i hovedsak ansvarlig for å holde oss fra å handle impulsivt og tar styr over våre seksuelle lyster.

0

 

det var et avtalt skrift og et beskuttet håp


I det siste sports verden kunne kollapse og alle som tror og trodde på de to idrettsehtene kunne miste tro på alt. Overskrifter fra aviser roper med store overskrifter i allefall om en av dem. 

Oscar Pistorius - Hamstret våpen - Følte seg sårbar uten proteser på bein - for mange One million Baby. 

Valentinsdag den 14.02.2013 torsdag morgen, var en annerledes dag for den paralympiske utøver Oscar Pistorius, hadde trodd. Et offer for sin egen storhet. I løpet av noen få år, oppnådd han alt som noen kunne bare gjøre ved bruk av dop. Fra i dag alle diskusjoner rundt tråden om mann som løpp med proteser vil ikke bli så høyt omtalt. Aviser allerede printer ut utgaver fra rettsaken  med Oscar som skutt kjæresten sin på Valentinesdag. 

 

 

Lance Amstrong besluttet sitt show og innrømte at han tok top i flere år. Han forberedet publikum til en rekke søksmål som unngåelig venter ham. Det virker at han innrømte at han spilte denne spill i mange år. Han forberedet publikum til en rekke søksmål som unngåelig venter ham. Der virker at han spilte denne spill i mange år og lurte offentlihet gang på gang, med mindre han fortsatt har tro på sin egenart, og dette som han skapte - en alternativt verden for seg sjøl og dine egne sanheter. Jeg vet ikke hvor mange gutter og jenter har fulgt hans eksempler på trå på seg selv, men jeg vil ikke engang ønske å vite hvor mange av dem til slutt mislykker og mister troen på overvinne egne svakheter og motgang uten å bruke dop. Riktig nok er den en gruppe av Kroppsbyggere , som nettom hadde fått en komfortabelt moralsk støtte, fordi de er like som alle de andre store ....

Synd, trist og kjedelig. Men for et menneskelig ting å gjøre. Det finnes ikke idealer, helter og folk uten svakheter. Men det betyr ikke at vi skal ikke tro på en rent idrett. Vi må vise tillit og glede men allikevel ikke ta det med så stor alvor. Det er viktig å gjøre ting for moro skyld og ikke bare for resultater og berømelse. Verden vil ikke gå under ! 

 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits